Home Office

The work of New York based Kiwi architect David Howell scored the cover of September’s Interior Design magazine. Howell’s  firm transformed the New York office of London post-production house Framestore CFC (Charlie and the Chocolate Factory, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) from a “lacklustre temporary studio space” to “quirky Englishmen themed”. Rather than obviously highlighting the technological aspect of Framestore’s work via industrial lighting and exposed wires, Howell chose homely pieces in walnut veneer and banana faux leather, in a look described as “more living room than antechamber.”


Tags: Charlie and the Chocolate Factory  David Howell  Framestore  Harry Potter and the Prisoner of Azkaban  Interior Design Magazine  New York City  New York office of London  

Scott Cunningham’s Furniture Graces Tudor Mansion

Scott Cunningham’s Furniture Graces Tudor Mansion

New Zealand-born furniture maker Scott Cunningham was an early contributor to assisting in the restoration of Holcombe, the “finest Tudor house in Devon”, under the ownership of Nigel Wiggins who had…